La Dra. Isabel del Arco rep el Premi Mensalleida al Coneixement 2024

Descarregar Pdf
15_04_24
Foto: EDO UdL

El divendres 12 d’abril de 2024 es va celebrar els Premis Mensalleida al Coneixement 2024 a l’auditori Joan Oró del edifici CeDiCo del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Els premis Mensalleida al coneixement es creen amb la finalitat de reconèixer les aportacions al coneixement, la cultura i la millora de les condicions de vida realitzades per persones nascudes o que desenvolupen la seva feina a la província de Lleida.

En aquesta edició, la Dra. Isabel del Arco va estar guardonada amb el Premi MensaLleida al Coneixement Humanístic i Artístic. Aquest premi reconeix la seva trajectòria i dedicació en la recerca en organització escolar, didàctica i atenció a la diversitat. El premi també estava dedicat a tot el grup de Recerca EDO-UdL.

Isabel, en el seu discurs d’acceptació del premi, va destacar la importància i influència de les persones amb les que ha treballat durant aquests anys, així com la importància de l’educació i la salut en la nostra societat.

Durant l’acte de celebració també es va fer entrega de premis al Coneixement Científic i Tecnològic, al Coneixement Emprenedor i Coneixement Honorífic.

Texte i notícia original: EDO UdL: La Dra. Isabel del Arco rep el Premi Mensalleida al Coneixement 2024
Notícia UdL: Premis Mensa per a Isabel del Arco, Gustavo Slafer i Enric Herrero