Nova aula STEM de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social

Amb l'objectiu de fomentar vocacions científiques a l'escola

Descarregar Pdf
Promoure competències científiques i tecnològiques en l'alumnat del grau en Educació Primària perquè aquests futurs mestres fomentin, ja des de l'escola, les vocacions en aquests àmbits, és l'objectiu de la nova menció STEM -Science (ciència), Technology (tecnologia), Engineering (enginyeria) i Mathematics (matemàtiques)- que ha posat en marxa aquest curs la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (FEPTS) de la Universitat de Lleida (UdL).
 
Pionera al sistema universitari català i la resta de l'Estat, per fer possible aquesta especialització, el centre ha habilitat una aula multifuncional amb mobiliari, material i recursos per treballar aquestes competències d'una manera dinàmica, creativa i col·laborativa, expliquen la degana, Maria Pau Cornadó, i el cap d'estudis d'Infantil i Primària, David Aguilar.
 
"No només l'espai, els materials i els recursos són innovadors, sinó també la metodologia -afirma Cornadó- que és la clau de volta els permet treballar en equip, amb creativitat i esperit crític". En aquest sentit, tant Cornadó com Aguilar han animat altres facultats del país a "acompanyar-los en aquesta aventura que és necessària per al futur del país".

Notícia ampliada i font: Premsa UdL