Informació per a l'estudiantat

Programa de pràctiques internacionals

El programa de pràctiques internacionals de la FEPTS té com a objectiu realitzar pràctiques a l'estranger.

Convocatòries

Els estudiants hauran d'emplenar el formulari de sol·licitud erasmus pràctiques disponible des de https://www.udl.cat/ca/serveis/ori/estudiantat/prac/indexpractiques/ (apartat Convocatòria i Sol·licitud)

Termini: 29 d'abril de 2022

 

 

Dotació econòmica
Aquesta convocatòria està dotada amb un ajut econòmic de la FEPTS. Les bases per optar a aquest ajut es publiquen un cop resolta la convocatòria.


Criteris de selecció

  • Expedient acadèmic.
  • Coneixement de l'idioma.

 

Documentació imprescindible

  • És responsabilitat de l'alumne gestionar i assegurar-se que s'incorpora a la plaça amb la Targeta Sanitària Europea en vigència.
  • Els alumnes del programa Erasmus pràctiques hauran d'entregar al centre on faran les pràctiques un Certificat en vigència segons el qual l'alumne no consta d'antecedents sexuals i penals.

Mobilitat acadèmica

Com a estudiant de la UdL tens les portes obertes per a participar en diversos programes de mobilitat acadèmica que et permetran estudiar en altres universitats sense deixar de ser estudiant de la UdL i amb la possibilitat de reconeixement d’aquests estudis un cop hagis tornat a Lleida. El programa Erasmus Estudis entre universitats europees, el programa Mobilitat UdL amb universitats majoritàriament de fora d'Europa i el programa SICUE entre universitats de l'estat espanyol són els tres grans programes de mobilitat acadèmica. I si vols fer pràctiques en empreses europees tens al teu abast les beques Erasmus Pràctiques.