Cicle de conferències sobre drets socials

Matèria transversal

 Descarregar Pdf
cicle_conferencies_es_22_banner

En el marc de les Conferències que promou DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida ofereix el curs de matèria transversal ‘Cicle de Conferències sobre drets socials’.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar la difusió, l'intercanvi i la generació de coneixement en l'àmbit dels serveis socials i els drets socials; fomentar la transmissió de coneixement i la igualtat d'oportunitats entre l'alumnat, així com promoure la creació i afavorir canals de participació i debat sobre temes socials.

Destinataris
El ‘Cicle de Conferències sobre drets socials’ va dirigit a tots els i les alumnes de la Universitat de Lleida interessats/des en la temàtica.

Lloc de celebració
Sala de Juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida

Contacte
fepts.secretariacentre@udl.cat

Organitza

  • DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
  • Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida.

 

Edició actual

II Cicle de conferències sobre Drets Socials

Inscripcions:

  • Modalitat gratuïta: Modalitat oberta a tot el públic interessat en assistir a la jornada (professionals, alumnes i professorat).
  • Modalitat de pagament (Matèria Transversal): Modalitat destinada als i les alumnes de la UdL que vulguin optar al reconeixement de 2 crèdits de matèria transversal ECTS. Per obtenir el reconeixement de 2 crèdits de Matèria Transversal es requereix l'assistència i la presentació d'un resum d'almenys cinc conferències del cicle.

    Per aquesta modalitat es necessària la inscripció a través de la Seu electrònica (https://seuelectronica.udl.cat/pagaments.php) clicant a "Congressos i jornades" fins el divendres 6 d'octubre de 2023.

Preu

Per la modalitat de matèria transversal, pagament de 36,92€.  

Qualsevol persona amb algun tipus de descompte (familia nombrosa, etc.) cal posar-se en contacte amb la secretaria del centre abans de formalitzar la inscripció.

Assitència a les conferències

Independentment de la modalitat, per les totes les conferències presencials i virtuals es necessari el registre previ per controlar l’assistència a les conferències a través de l’enllaç de cada jornada (veure programa). Aquest registre es realitza a través de la pàgina web del Departament de Drets Socials.

Programa:

Data Títol Ponent Hora/lloc Enllaços
6 d'octubre El model Planeth Youth de prevenció comunitària del consum de drogues entre adolescents: l'aplicació a la ciutat de Lleida Patricia Ros, Luisa Conejos i Marta Escolà 12:00h Sala de Juntes  
20 d'octubre La integració de les tecnologies digitals en la criança dels infants des d'una perspectiva de parentalitat positiva Eduard Vaquero 12:00h Sala de Juntes  
3 de novembre Tècniques d'observació per millorar l'atenció a persones amb dificultats cognitives en entorns institucionals Josep Vila i Elena Fernández Virtual  
10 de novembre Masoveria urbana contra l'exclusió social: la cooperativa Obrint Portes Èric Morros 12:00h. Sala de juntes  
1 de desembre El projecte pilot Avenir, un futur als Pirineus per a joves migrats sols Violeta Quiroga, Maria Helena Vicente i Moha Azzousi 12:00h. Sala de juntes