Dia Mundial del Treball Social

converses22

El tercer dimarts de març se celebra el Dia Mundial del Treball Social. És una jornada que, sota un lema comú, posa en contacte professionals, estudiants i docents de Treball Social.

Va ser a l’Assemblea Mundial a Salvador de Bahia (Brasil) celebrada el 2008, que es va decidir per unanimitat fixar aquesta data en què conflueixen activitats conjuntes de celebració per part de les tres associacions: Federació Internacional de Treballadors/es Socials (FITS-IFSW), Associació Internacional d’Escoles de Treball Social (AIETS-IASSW) i Comitè Internacional per al Benestar Social (CIBS-ICSW).
Aquesta data commemora el compromís, la contribució i la feina dels professionals com a coneixedors/es de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social.
És una oportunitat anual perquè totes les organitzacions del Treball Social puguin promoure el seu paper i el de la professió.

La UdL, juntament amb el Col·legi Professional de Treball Social, organitza anualment una jornada per commemorar aquest dia.