Dia Mundial del Treball Social

converses_24

El tercer dimarts de març se celebra el Dia Mundial del Treball Social. És una jornada que, sota un lema comú, posa en contacte professionals, estudiants i docents de Treball Social.

Va ser a l’Assemblea Mundial a Salvador de Bahia (Brasil) celebrada el 2008, que es va decidir per unanimitat fixar aquesta data en què conflueixen activitats conjuntes de celebració per part de les tres associacions: Federació Internacional de Treballadors/es Socials (FITS-IFSW), Associació Internacional d’Escoles de Treball Social (AIETS-IASSW) i Comitè Internacional per al Benestar Social (CIBS-ICSW).
Aquesta data commemora el compromís, la contribució i la feina dels professionals com a coneixedors/es de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social.
És una oportunitat anual perquè totes les organitzacions del Treball Social puguin promoure el seu paper i el de la professió.

La UdL, juntament amb el Col·legi Professional de Treball Social, organitza anualment una jornada per commemorar aquest dia.